Medicinsk/KundaliniYoga

❈Medicinsk-Kundalini och HormonYoga❈

Alla kan göra yoga. Du gör yogan efter dig och dina förutsättnigningar

Regelbunden Yoga hjälper dig att andas rätt, att få ökad kroppskännedom vilket gör att du kommer att må bättre både fysiskt och psykiskt. I yoga alternerar man med olika övningar, meditation och avslappning för att stärka både kropp och själ. De fysiska fördelarna är förbättrad sömn, sänkt blodtryck, minskad stress, bättre immunförsvar, minskad muskelspänning vilket ger mer energi och ökad rörlighet i kroppen. De psykiska fördelarna är många och några är minskad oro/ångest, ökad självkänsla/självförtroende och minskar risk för depression. Jag använder även Gongen som ett verktyg för att hjälpa din kropp att läka. Gongen är ett kinesiskt slaginstrument.  

Kundaliniyoga består av olika rörelser (asanas), andning (pranayama), kroppslås (Bandhas), eldandning, fysisk vila (för att vila kroppen) och meditation (för att stilla ditt sinne).

Hormonyoga är en yogaform för dig som har bekymmer med dina hormoner i kroppen. Genom olika övningar stimuleras sköldkörteln, hypofysen och bäckenbotten. Hormonyoga kan hjälpa dig med att balansera din sköldkörtel, minska besvär vid migrän och menstruation, lindrar symtom under klimakteriet såsom värmevallningar och balanserar humöret.

Det som är speciellt med kundaliniyoga är eldandning för ökad energi och rotlåset där man tränar sin bäckenbotten. I medicinsk yoga anpassar jag övningarna efter dina behov!

Jag öppnar upp yogalokalen 15 minuter innan Yogapasset för att du skall hinna "landa" innan yogapasset med soft yogamusik och yoga te. Ett yogapass hos mig innebär att vi stimulerar alla våra fem sinnen med smak, lukt, hörsel, syn och känsel. Kom i bekväma och lösa kläder. 

Försäkring: Mina kunder är försäkrade vid besök hos mig. 

Från september månad kommer jag att erbjuda yogakurser hos mig. Mer information kommer under sommaren och i nyhetsbreven. Är din arbetsgivare knuten till epassi kan du använda ditt friskvårdsbidrag hos mig. Bokning av Yogakurser

Vid direkt bokning eller om du vill att jag ringer upp dig!

Vill du ha nyhetsbrev? Registrera dig här!

* indicates required

Yogakurser