Medicinsk/KundaliniYoga

Medicinsk/Kundaliniyoga

Att börja morgonen med Yoga hjälper dig att få mer energi men även att du får ett lugn som följer med dig under resten av dagen med föreberedelse inför kommande helg. Det som är speciellt med medicinsk/kundalini yoga är att du kan sitta på en stol om du har svårt att sitta på matten. I kundaliniyogan ökar vi även vår energi genom eldandning samt tränar bäckenbotten, så kallade mula bandha.

Kursstart: fredagen den 13 september klockan 07:30-08:30. Kurstillfällen: 10 gånger och sista gången är den 15 november.

Pris: 1 849 kronor, anmälningsavgift utgår.

Plats: Gröna Gatan 34 på Torpa i Jönköping

Anmäl dig på: livsguiden1@gmail.com

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag, jag finns på epassi

❈Vad är Medicinsk/KundaliniYoga❈

Alla kan göra yoga. Du gör yogan efter dig och dina förutsättnigningar

Det som är speciellt med kundaliniyoga är eldandning för ökad energi och rotlåset där man tränar sin bäckenbotten. I medicinsk yoga anpassar jag övningarna efter dina behov. 

Regelbunden Yoga hjälper dig att andas rätt, att få ökad kroppskännedom vilket gör att du kommer att må bättre både fysiskt och psykiskt. I yoga alternerar man med olika övningar, meditation och avslappning för att stärka både kropp och själ. De fysiska fördelarna är förbättrad sömn, sänkt blodtryck, minskad stress, bättre immunförsvar, minskad muskelspänning vilket ger mer energi och ökad rörlighet i kroppen. De psykiska fördelarna är många och några är minskad oro/ångest, ökad självkänsla/självförtroende och minskar risk för depression. Jag använder även Gongen som ett verktyg för att hjälpa din kropp att läka. Gongen är ett kinesiskt slaginstrument.  

Jag öppnar upp yogalokalen 15 minuter innan Yogapasset för att du skall hinna "landa" innan yogapasset med soft yogamusik och yoga te. Ett yogapass hos mig innebär att vi stimulerar alla våra fem sinnen med smak, lukt, hörsel, syn och känsel. Kom i bekväma och lösa kläder. 

Försäkring: Mina kunder är försäkrade vid besök hos mig. 

Yogastudion


Bokning av Yogakurser

Vid direkt bokning eller om du vill att jag ringer upp dig!

Vill du ha nyhetsbrev? Registrera dig här!

* indicates required

Yogakurser