Kundreferenser

Kundreferenser Coachning

Pia hjälpte mig att hitta min inre motivation till att vilja förändra saker i mitt liv, så  att få min vardag fungerade lättare. 

Hon är lättsam, lyhörd, närvarande, förtroendeingivande och professionell coach. Ganska omgående kände jag bekväm och avslappnad, vilket skapade trygghet och ärlighet. 

cathrine p

Pia har hjälpt mig att identifiera, reflektera och problematisera så att jag har kunnat påbörja en förändring hos mig. 

Hon är inlyssnande, respektfull, icke dömande och analytisk coach som ger ett förtroendegivande och professionellt intryck. Jag kände mig trygg och lugn i våra samtal.  

emma j

Pia hjälpte mig i sina coachande samtal att ändra mitt jobbliv till det bättre. Jag fick hjälp att kartlägga vilka områden som jag behövde förändra och var jag skulle börja. 

I samtalen fick jag hjälp att sortera i mina behov/tankar och ett ökat självförtroende att agera. Stämningen hos Pia är god. Hon är varm, inkännande, positiv, respektfull och analytisk och med glimten i ögat ärlig och uppriktig.  

frida t

Kundreferenser Yoga

"Jag blev positivt överraskad av det lugn som infann sig så fort jag kom innanför dörren".

Jag upplever mina yogapass hos Pia som mjuka, inkännande som är anpassade för mig. Jag tyckte mycket om Gongen som gjorde mig avslappnad. Pia är fantastisk som yogaledare, inkännande, mjuk, varm och känns väldigt ärlig i mötet, vilket har gjort att jag har känt mig trygg. När jag lämnar ett yogapass hos Pia så känner jag mig både mjuk och lugn i både kropp och själ. 

pernilla b

öppna pass

"Jag har alltid en härlig och go känslan när jag går hem efter ett Yogapass hos Pia". 

Som instruktör är Pia värdigt bra. Jag tycker om att hon är lugn, har ett härligt tonläge på rösten och är bra på att leda mig i övningarna. Jag känner mig avslappnad och nöjd efter varje yogapass och den känslan följer med mig resten av dagen/kvällen. Den känsla som infinner sig vid längre meditation är en en fantastisk upplevelse som påverkar mig djupt. 

ellinor t

chakraYoga


"Lokalen är mysig och inger lugn och det är bra att man kan komma några minuter tidigare så man hinner varva ner innan passet"

Första gången jag kom till Pia kände jag mig välkommen, hon förmedlar trygghet och är tydlig i hur övningarna skall genomföras. Hormonyoga är mer fysisk än kanske andra yogaformer men övningarna är inte svåra att förstå eller att genomföra även om man får lite puls . Efter ett yogapass hos Pia känner jag mig avslappnad och har ett skönt lugn i kroppen. Utomhusyogan var en härlig stund i solen.

frida t

HormonYoga och UtomhusYoga

"Tack vare andningsövningarna i gravidyogan kunde jag behålla ett lugn och ett fokus som jag inte hade vid min första förlossning"

Det jag gillar med Pias yogastudio är att den är personlig, mysig och att jag blir lugn när jag kommer in. Som yogaledare upplever jag Pia som lugn, kunnig och intresserad. Efter ett yogapass så känner jag mig lugnare, avslappnad, glad och pepp inför dagen.

åsa p

gravidYoga och babyYoga

" Spännande yogapass som satte igång mina hormoner i kroppen"

Jag fick en bra känsla vid mitt första besök hos Pia. Hon är en bra ledare, kunnig och en person som jag får förtroende för. Jag lämnar Yogastudion efter avslutad yogapass med energi och ett härligt lugn i kroppen.

linda b

hormonYogaKundreferenser