LivsCoachning


Alla människor skulle må bra av att gå till en coach! En coach kan hjälpa dig att reflektera, nyansera och sätta ord på vad som skaver och framförallt att hjälpa dig att nå dit du vill i livet genom nya mål och delmål i livet. 

Som Coach har jag ett holistiskt perspektiv, vilket innebär att individen består av ett system. Hur det är på arbetet, fritiden, kost, rörelse, ekonomisk situation, relationer, boendesituation det vill säga alla livsområdena som påverkar det vardagliga måendet. 

Det kan vara flera orsaker som gör att vi stundtals ibland hamnar i obalans i de olika livsområdena. Det kan vara händelser som vi inte kan påverka eller att vi glömmer bort att prioritera oss själva. Vid obalans så signalerar kroppen att den inte mår bra genom stress, dåligt mående, smärta, orkeslöshet, utmattning etecetera. Att veta vad som är vad, vad som skaver eller var man skall börja kan ibland upplevas som att "bestiga ett berg". Detta kan jag hjälpa dig med och redan inom 8 veckor kommer du att se ett resultat!

Vill du ha nyhetsbrev? Registrera dig här!

* indicates required

Kontaktformulär

Jag vill bli kontaktat angående coachningLivsCoachning