LivsCoachning

Är du arbetsgivare och vill arbeta förebyggande med din personal för att de skall må bättre på din arbetsplats eller är du privatperson och känner att du är på en plats i livet där du inte vill vara? 

Redan inom 8 veckor kommer du att få se ett resultat!

Skillnaden mellan en coach och annat samtalsstöd som exempelvis terapeut/kurator/psykolog är att coachning handlar om att pratar om det friska hos en person och vart personen vill i livet. 

Som Coach har jag ett holistiskt perspektiv, vilket innebär att individen är ett helt system. Hur det är på arbetet, fritiden, kost, rörelse, ekonomisk situation, relationer, boendesituation som allt påverkar det vardagliga mående i upplevelser, agerande mot sig själv och andra. Vårt beteende speglar hur vi mår fysiskt och psykiskt.

I det coachande samtalet utgår jag ifrån nuläget och vart individen är på väg. Som coach är det min uppgift att se till att individens mål uppfylls. 

Mitt upplägg och innehåll är olika utifrån om du är arbetsgivare eller privatperson. Jag erbjuder coachande eller yoga eller en kombination. Det är era/dina behov som styr!  

Låter det intressant, har du frågor så kontakta mig för ett samtal!

Vill du ha nyhetsbrev? Registrera dig här!

* indicates required

Kontaktformulär

Jag vill bli kontaktat angående coachningLivsCoachning