Om mig

 Mera om mig 

Jag har i mitt yrkesverksamma liv arbetat med människor på ett eller annat sätt, vilket innebär att jag har lång arbetslivserfarenhet av att möta människor, unga som gamla både inom stödjande och coachande samtal, utredningsarbete och organisation och ledarskap. 

För nästan fyra år sedan bestämde jag mig för att jag ville få mer kunskap om yoga och hur yoga kan öka det fysiska och psykiska måendet. Jag gick en instruktörsutbildning inom medicinsk/kundaliniyoga. I samband med regelbunden yoga började min kropp sakta att läka efter att ha haft kronisk smärta i över 20 år. Jag lärde mig att andas rätt, jag fick kroppskännedom och började vara mera i nuet. Innan jag var klar med utbildningen så hade jag bestämt mig för att jag ville dela med mig av yogan till andra och startade min egen yogastudio. Kort därpå bestämde jag mig för att jag ville utbilda mig till livscoach. Dels för egen personlig utveckling men även för att kombinera yoga med livets alla livsområden som behövs för att ha balans i livet.  

Jag har en socionomutbildning i botten, Diplomerad Livscoach, Yogainstruktör inom medicinsk/kundaliniYoga samt HormonYoga och jag har även läst kurser inom MI, Lösningsfokus och rePulse. 

Välkommen till mig, Pia Lindgren


❈ Livsguiden - för balans i livet ❈